Listopad opiewa u nas w wiele wyjątkowych wydarzeń!

Jednym z nich jest inauguracja wyjątkowego cyklu KOLACJI DEGUSTACYJNYCH pod szyldem KOLACJE MISTRZÓW. Mistrzów kulinarnych, rzecz jasna!

Jest to wyjątkowa okazja na przemiły wieczór ukwiecony najwyższej jakości potrawami i wine pairingiem, który przygotuje dla Was nasz Gospodarz – nieoceniony Szymon Lorenc wraz z Gościem Specjalnym. Będziemy mieć zaszczyt gościć u nas najlepszych Szefów Kuchni ze Śląska i Polski.

Już 17 listopada będziemy mieć przyjemność spotkać się z Krzysztofem Harrisonem – Szefem Kuchni Browaru Przystań – kultowego miejsca na kulinarnej mapie Śląska.

Temat Kolacji: Z LASU NA STÓŁ
Data: 17 listopada 2022, g. 18:00
Miejsce: Restauracja Skarbiec (1 piętro, Rynek 14, Tarnowskie Góry)

Plan wieczoru:
7-daniowe Menu
Wine pairing z Sommelierem
Koszt: 240 zł/os

Zapewniamy niezapomniane doznania kulinarne w pięknej lokalizacji w samym sercu Tarnowskich Gór.
Mamy nadzieję zapoczątkować na Śląsku wspaniałą inicjatywę kulinarną, współpracując z wybitnymi specjalistami swojego kunsztu z całej Polski
Pamiętajcie o rezerwacji miejsc

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Wypełnij to pole
Wypełnij to pole
Proszę wpisać prawidłowy adres e-mail.
You need to agree with the terms to proceed

Menu