Listopad opiewa u nas w wiele wyjątkowych wydarzeń!
Jednym z nich jest inauguracja wyjątkowego cyklu KOLACJI DEGUSTACYJNYCH pod szyldem KOLACJE MISTRZÓW. Mistrzów kulinarnych, rzecz jasna!
Jest to wyjątkowa okazja na przemiły wieczór ukwiecony najwyższej jakości potrawami i wine pairingiem, który przygotuje dla Was nasz Gospodarz – nieoceniony Szymon Lorenc wraz z Gościem Specjalnym. Będziemy mieć zaszczyt gościć u nas najlepszych Szefów Kuchni ze Śląska i Polski.
Już 17 listopada będziemy mieć przyjemność spotkać się z Krzysztofem Harrisonem – Szefem Kuchni Browaru Przystań – kultowego miejsca na kulinarnej mapie Śląska.
Temat Kolacji: Z LASU NA STÓŁ
Data: 17 listopada 2022, g. 18:00
Miejsce: Restauracja Skarbiec (1 piętro, Rynek 14, Tarnowskie Góry)
Plan wieczoru:
7-daniowe Menu
Wine pairing z Sommelierem
Koszt: 240 zł/os
Zapewniamy niezapomniane doznania kulinarne w pięknej lokalizacji w samym sercu Tarnowskich Gór.
Mamy nadzieję zapoczątkować na Śląsku wspaniałą inicjatywę kulinarną, współpracując z wybitnymi specjalistami swojego kunsztu z całej Polski
Pamiętajcie o rezerwacji miejsc